Uluru

1554193750

Un llibre d’Eva González Colomer
Cristina Ribot, 2015 – 110 pàg.
BIB-ID 1554193750 – N GON
Més informació a la pàgina web de l’autor (enllaç)

«Va ser allà on vaig fixar-me per primera vegada en els aborígens. Ja n’havia vist a les ciutats, però no els hi havia donat importància…
Tot d’una vaig decidir que volia conèixer l’autèntica cultura del continent austral. Seria una manera de fer alguna cosa atraient i amb la finalitat de concentrar-me. M’havia de posar en contacte amb els aborígens, els koori, els primers pobladors d’aquella terra. Els volia conèixer, parlar-hi, descobrir la seva visió de la vida. De sobte això es va convertir en el principal motiu del meu viatge. Una mena de força m’empenyia a buscar-los.»

Eva González Colomer (Sant Feliu de Guíxols, 1952) es dedica a la medicina tradicional xinesa, a la naturopatia i a la psicologia. Escriu des de la infantesa: «Sempre he necessitat escriure per aclarir-me. Quan els relats ja havien fet la seva feina els llançava». És autora de Neu al sol (Curbet, 2006) i d’Uluru i Refugi, les dues primeres entregues de la trilogia Viatge a l’Harmonia.
Les seves obres narren viatges reals seus i vivències inventades, que a través d’una psicologia aplicada pretenen ajudar els lectors a prioritzar i prendre decisions importants. L’Eva ha viatjat pels cinc continents: el Brasil, Egipte, l’Índia, Argentina… és però Austràlia i els seus paratges naturals el que realment l’ha marcada.

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s