Uluru

1554193750

Un llibre d’Eva González Colomer
Cristina Ribot, 2015 – 110 pàg.
BIB-ID 1554193750 – N GON
Més informació a la pàgina web de l’autor (enllaç)

«Va ser allà on vaig fixar-me per primera vegada en els aborígens. Ja n’havia vist a les ciutats, però no els hi havia donat importància…
Tot d’una vaig decidir que volia conèixer l’autèntica cultura del continent austral. Seria una manera de fer alguna cosa atraient i amb la finalitat de concentrar-me. M’havia de posar en contacte amb els aborígens, els koori, els primers pobladors d’aquella terra. Els volia conèixer, parlar-hi, descobrir la seva visió de la vida. De sobte això es va convertir en el principal motiu del meu viatge. Una mena de força m’empenyia a buscar-los.»

Eva González Colomer (Sant Feliu de Guíxols, 1952) es dedica a la medicina tradicional xinesa, a la naturopatia i a la psicologia. Escriu des de la infantesa: «Sempre he necessitat escriure per aclarir-me. Quan els relats ja havien fet la seva feina els llançava». És autora de Neu al sol (Curbet, 2006) i d’Uluru i Refugi, les dues primeres entregues de la trilogia Viatge a l’Harmonia.
Les seves obres narren viatges reals seus i vivències inventades, que a través d’una psicologia aplicada pretenen ajudar els lectors a prioritzar i prendre decisions importants. L’Eva ha viatjat pels cinc continents: el Brasil, Egipte, l’Índia, Argentina… és però Austràlia i els seus paratges naturals el que realment l’ha marcada.

Un pensament sobre “Uluru

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s