Hansel i Gretel

1554193552

Un llibre de Jacob i Wilhelm Grimm
Il·lustrat per Lorenzo Mattotti
Libros del Zorro Rojo, 2010 – 46 pàg.
BIB-ID 1554193552 – I2 GRI
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

L’any 2007 el Metropolitan Opera House de Nova York i la revista The New Yorker van proposar a Mattotti, conjuntament amb altres grans artistes internacionals, participar d’un projecte ambiciós: recrear de forma plàstic el conte de Hansel i Gretel.
El prestigiós artista italià Lorenzo Mattotti interpreta, amb jocs de llums i ombres, un dels contes més populars dels germans Grimm. La història de Hansel i Gretel ens és narrada de forma original i novedosa, mitjançant traços foscos que conviden a la suggerència i la intuïció. Il·lustrada en blanc i negre, Mattotti accentua el sentit tràgic de la història, però la dota, al mateix temps, d’una força i expressivitat úniques.

lectures-no-sexistes

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s