Patrimoni i turisme al Pirineu

1554192274

Societat Andorrana de Ciències, 2014 – 262 pàg.
BIB-ID 1554192274 – CL 338 TRO
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

(…)Per què parlar de turisme?
Creiem que estem en un moment en què des del sector cultural ens hem de posicionar en el tema turístic, hem de reflexionar dins d’aquest àmbit, i sobretot hem de crear estratègies conjuntes. Sembla evident que el maridatge turisme-cultura al Pirineu és bastant inevitable. De fet, comença a haver-hi experiències molt interessants en aquest sentit. I per això em semblava que era un àmbit de reflexió prou important per plantejar aquestes noves jornades. Indubtablement la resposta ha estat molt bona, i ho testimonia la gran quantitat i qualitat de les comunicacions i ponències presentades.
Aquestes jornades ens permetran posicionar-nos una mica més i reflexionar globalment sobre quin és el paper de l’àmbit cultural i patrimonial en un sector que, no sols en l’àmbit del Pirineu sinó en l’àmbit de tot Catalunya, és estratègic en aquests moments.(…)
Fragment de la presentació de Jordi Abella, antropòleg i director de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s