El mètode SENDIF

1554190960

Redacció a càrrec de Xavier Basora i Agustí A. Andrés
Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, 2015 – 15 pàg.
BIB-ID 1554190960 – CL 796.5 BAS
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

El mètode SENDIF, dissenyat pr la Taula de Senderisme de l’Alt Pirineu i Aran, serveix per determinar el grau de dificultat dels itineraris a peu. Aquest mètode, útil per a professionals del turisme i el senderisme, s’ha materialitzat en una guia de criteris i en unes icones per representar la dificultat.
Segons el mètode, la dificultat d’un itinerari ve definida per dos components: l’esforç físic que requereix resseguir la ruta (dificultat física) i l’exigència tècnica associada a les característiques del terreny per on passa l’itinerari (dificultat tècnica). La primera dificultat es determina amb un sistema de càlcul, mentre que la segona es defineix a partir d’un ventall de situacions possibles. Consulteu la guia per conèixer els detalls o aquest resum.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s