Sota l’acàcia

1554219429

Text de Jaume Centelles
Il·lustracions de Rita Sañé
Institut d’Estudis Ilerdencs, 2015 – 99 pàg.
BIB-ID 1554219429 – I2 CEN
Més informació a la pàgina web de l’autor (enllaç)

La Fina és una nena d’onze anys que té una vida acomodada. Els darrers dies de curs, les seves emocions estan repartides entre la representació d’una obra de teatre escolar, la lectura de les cartes que el seu pare li envia des de l’Antàrtida i l’horitzó d’un estiu que és a tocar. Tot sembla plàcid i tranquil.
Un encontre sota l’acàcia del parc amb un noi nouvingut al poble li canviarà la percepció del món que l’envolta i descobrirà que no tothom viu com ella. Sabrà, de primera mà, què significa la pobresa i com de dures són les guerres.

Sota l’acàcia és un conte realista, adreçat als infants a partir de vuit anys, que reflexiona sobre els eixos del document La Carta de la Terra i que forma part dels materials que han anat elaborant durant tres anys els mestres compromesos amb el projecte Implica’t+.

2 Comments

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s