Puresa

1554189377

Un llibre de Jonathan Franzen
Traducció de Ferran Ràfols Gesa
Editorial Empúries, 2015 – 773 pàg.
BIB-ID 1554189377 – N FRA
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

La jove Pip Tyler viu en una casa okupa a Oakland amb els seus amics anarquistes. Sap que el seu nom real és Purity, que arrossega un deute de cent trenta mil dòlars després de passar per la universitat i que la relacio amb la seva mare – la seva única família – li fa mal. Però, en canvi, la Pip no té ni la més remota idea de qui és el seu pare, ni sap per què la seva mare va decidir canviar-se el cognom i viure com una ermitana, ni si podrà tenir mai una vida normal.
La trobada fugaç amb una activista per la pau durà la Pip a fer unes pràctiques a Bolívia, dins del Projecte Sunlight, una organització que gestiona i revela informacions secretes de tot el món. Està convençuda que allà, entre altres coses, també podrà descobrir la veritat sobre els seus orígens. El fundador i artífex de l’organització és Andreas Wolf, un agitador carismàtic que va saltar a la fama durant el caos posterior a la caiguda del mur de Berlín. Perseguit per la justícia, l’Andreas s’interessarà per la Pip per raons que ella, ara, no pot comprendre.

Puresa és una comèdia negra sobre l’idealisme juvenil, la fidelitat extrema i l’assassinat.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s