Babar i el Papà Noel

1554189025

Un llibre de Jean de Brunhoff
Pagès Editors, 2015 – 44 pàg.
BIB-ID 1554189025 – I2 BRU
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Zèfir explica la història del Papà Noel i decideixen enviar-li una carta perquè també reparteixi joguines al país dels elefants. La carta no obté resposta i Babar decideix anar-lo a buscar. Un gos l’ajudarà. Quan estan perduts entre la neu, cauen, per casualitat, dins un forat que no és altra cosa que la casa del Papà Noel. Babar li explica el seu desig, però ell li respon que està molt enfeinat i cansat. És per aquest motiu que l’elefant el convida a passar uns dies al seu país. Papà Noel regala a Babar un vestit màgic. D’aquesta manera Babar pot fer de Papà Noel.

Jean de Brunhoff (França, 1899-1937)
Freqüentment considerat el pare del llibre il·lustrat modern, Jean de Brunhoff és més conegut com el creador de l’elefant Babar, un dels personatges més estimats de la literatura infantil del segle XX. Lloat com a artista i com a escriptor amb un talent excepcional, Brunhoff ha estat elogiat per la creació d’obres clàssiques que han estat molt populars entre infants i adults de tot el món.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s