Festa del Projecte Biblioestiu

logo_biblioestiuAbans no canvïi l’hora i entrem definitivament en el període hivernal arriba el moment d’entregar els premis del Projecte Biblioestiu!

Per aquest motiu us convidem a la festa d’entrega de premis que tindrà lloc aquest dissabte, 29 d’octubre, a les 6 de la tarda, a la Biblioteca Pública de Sort, amb panellets, refrescos, música i projecció de cinema infantil!

Us esperem, no hi falteu!

QUÈ ÉS EL PROJECTE BIBLIOESTIU?

Si us ho vau perdre aquest estiu, us recordem que el Projecte Biblioestiu va consistir en una campanya estiuenca de foment de la lectura entre els més joves impulsada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, amb dos programes adreçats a dues franges d’edats diferents: dels 5 als 9 anys i dels 10 al 16 anys.

+info www.biblioestiu.cat

CRÒNICA GRÀFICA DE L’ESDEVENIMENT

Avui dissabte a la tarda ha tingut lloc a la Biblioteca Pública de Sort l’entrega dels premis del Biblioestiu, una iniciativa del Servei de Biblioteques amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sort que amb el foment de la lectura com a objectiu va permetre gaudir-ne mitjançant el joc i la imaginació, i en què van participar, en diferents categories i amb un llistat de fins a 40 títols per triar, nens, nenes i joves d’entre 6 i 16 anys.

En la festa d’entrega de premis, amb música, panellets i refrescos pels assistents, s’ha dut a terme en primer lloc el sorteig de les cartes que els més petits havien dipositat a la bústia del Biblioestiu adreçant-se als seus personatges favorits, i tot seguit s’han entregat als finalistes, subcampions i campió del Biblioestiu en la franja d’edat de 10 a 16 anys, que han anat acumulant punts en la plataforma telemàtica biblioestiu.cat amb les lectures que han fet.

Per acabar la festa s’ha projectat una pel·lícula infantil. Des d’aquí donem les gràcies als assistents i participants al Bibliotestiu, que han contribuït a l’èxit de l’activitat, i esperem retrobar-los l’estiu vinent!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s