Pedres a la tartera

1554188161

Columna Edicions, 2015 – 158 pàg.
BIB-ID 1554188161 – CL N BAR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

50 veus commemmoren el trentè aniversari de la novel·la de Maria Barbal
Inclou textos de: Pep Albanell · Xavier Albertí · Marta Alòs · Rosa Ardid · Carme Arenas · Josep M. Benet i Jornet · Laura Borràs · Denise Boyer · Àlex Broch · Berta Bruna · Núria Cabré · Roser Caminals · Joaquim Carbó · Jaume Cela · Anne Charlon · Pep Coll · Rosa Fabregat · Marcel Fité · Àngels Francés · Montserrat Gatell · Isidre Grau · Joan Josep Isern · Albert Jané · Dolors Juanola · Andreu Loncà · Gina Maneri · Àurea Márquez · Víctor Martínez-Gil · Anna Miñarro · Jordi Mir · Heike Nottebaum · Lucía Palacios · Eva Piquer · Dietmar Post · Elvira Prado · Montserrat Prudon · Patrizio Rigobon · Emili Rosales · Marc Rosich · Marina Rossell · Ricard Ruiz · Anna Sáez · Toni Sala · Carme Solé Vendrell · Sílvia Soler · Ramon Solsona · Jaume Subirana · Enric Sullà · Josep M. Terricabras · Montse Torra · Antònia Vicens · Albert Villaró

La prosa de Maria Barbal és precisa, sòbria, despullada de qualsevol artifici narratiu; la calidesa dels seus personatges matisa l’estil depurat i essencial de l’autora, que sens dubte l’ha convertida en una referència obligada de la novel·lística catalana actual.
Hem volgut commemorar amb aquest volum els trenta anys de Pedra de tartera amb cinquanta veus de lectors del món de la cultura, de l’acadèmia, traductors de l’obra, amics de l’autora, que reflecteixen la seva experiència i corroboren, en paraules de Carme Arenas, «el poder indiscutible de la bona literatura que ens deixa “tocats” per sempre».

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s