Jo també vull ser artista

1554187937

Un llibre de Joana Pons
Il·lustracions de Sonia Alins i Juanjo Barco
FEPCCAT, 2015 – 37 pàg. + CD-Audio
BIB-ID 1554187937 – I2 PON
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Les persones amb paràlisi cerebral no són diferents de la resta i la nostra responsabilitat és deixar-ho palès donant a conèixer les seves capacitats.
La nostra finalitat és vetllar pel seu benestar en totes les seves vessants i procurar, en la mesura que sigui possible, que els seus somnis es facin realitat en plena igualtat d’oportunitats.
Com a exemple d’això us presentem la Carla, una nena de 7 anys amb paràlisi cerebral que, tot i les seves dificultats motrius, està disposada a lluitar per tal que res ni ningú la faci sentir diferent de la resta d’infants. I és que amb esforç i voluntat, és igual com siguem, tots podem arribar a assolir grans reptes.
Aquest conte, a més d’explicar la història de la Carla, vol donar a conèixer, a tota la infància, part de la diversitat lingüística i comunicativa amb què convivim, fet que ens ha de permetre fomentar la integració, inclusió i la participació de les persones, tinguin o no alguna discapacitat.
Des de la FEPCCAT volem dedicar aquest conte a les persones amb paràlisi cerebral, o amb alguna altra discapacitat, i a les seves famílies. Així com també, a tots els professionals, voluntaris i entitats que, dia rere dia, lluiten per la defensa dels drets d’aquest col·lectiu i la millora de la seva qualitat de vida.
Amb l’ajuda de molts, ho hem aconseguit: Un conte fet per tots i per a tots!!
Presentació de Ma. Mercè Batlle · Presidenta FEPCCAT

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s