Pirènia, el país que mai no va existir

1554187469

Un llibre de Pere Morey
Pagès Editors, 2009 – 412 pàg.
BIB-ID 1554187469 – N MOR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

¿I si el rei Pere I de Catalunya-Aragó hagués guanyat la batalla de Muret, el 1213, a Simó de Montfort? Aquest llibre exposa una de les infinites històries alternatives d’Europa: l’aparició d’un Estat tolerant i pacifista que acull moriscos i jueus, i de com sobreviu a les envestides dels seus poderosos veïns. Una novel·la apassionant, plena de fets i personatges reals, i alhora un manifest, una proposta de visió del món, un assaig sobre com hauria de ser el país en el qual ens agradaria viure.

Pere Morey i Servera (Ciutat de Mallorca, 1941) és professor universitari, col·laborador habitual en mitjans de comunicació i cap d’exportació d’una empresa. Les seves publicacions són nombroses i predominen sobretot les novel·les històriques per a lectors de totes les edats. Ha publicat, entre altres, El templer i l’arquitecte (1999); La metgessa càtara (2002), tercera part d’una trilogia iniciada amb Al començament fou el foc i Pedres que suren.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s