L’Esquerrana, un ball de relació social

1554187054

Un llibre de Montserrat Garrich
Estudi musical de Glòria Ballús
Pròleg de Josefina Roma
Consell Cultural de les Valls d’Àneu, 2016 – 163 pàg.
BIB-ID 1554187054 – CL 793 GAR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Per a totes les persones a qui la saba vital de la dansa els recorre el cos i que comprenen la importància i la significació de la dansa i la música com a elements imprescindibles de cohesió social, aquest és un llibre imprescindible.
El paradigma en aquest cas és el Ball de l’Esquerrana, un ball eminentment pirinenc que ha omplert places i carrers d’una setantena de pobles catalans repartits en una desena de comarques i que ha sobreviscut mesclat amb la textura dels temps moderns.
Continua, avui, complint l’objectiu primordial de contribuir a la relació social i al trencament de la rutina quotidiana. Talment com ho fa el Dansàneu, ara ja en el 25è aniversari, i en el marc del qual es publica aquest elaborat i apassionat treball de la professora Montserrat Garrich.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s