Blau marí

1554186307

Un llibre de Xavier Blanch
Fil d’Aram Editors, 2016 – 175 pàg.
BIB-ID 1554186307 – N BLA
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Dues vides, dues històries, tenen un punt de confluència i de retrobament. El Mundi és un home solitari maltractat per les circumstàncies difícils que li ha tocat viure. El Ricard, un adolescent orfe, viu amb el seu avi, un vell mariner que ara treballa com a vigilant nocturn d’un parc d’atraccions. Avi i nét conviuen en una caseta aïllada amb bones vistes al mar. Tot i que a les nits l’avi no hi és, el Ricard no té por perquè compta amb la companyia del Sindbad, un gos jove i fidel. La por del Ricard no ve de la solitud ni de la nit, sinó de la imprevista arribada del Mundi, l’home que es presenta com a antic amic de l’avi, un personatge un xic misteriós. El nouvingut posarà el Ricard en estat d’alerta. L’avi és el seu protector, el seu únic parent, i no vol que ningú inquieti aquest petit nucli familiar.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s