Harry Potter i el llegat maleït

1554185353

Basada en una història original de J.K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne
Una nova obra de Jack Thorne
Edició del text tal com es representa a escena
Traducció de Xavier Pàmies
Editorial Empúries, 2016 – 469 pàg.
BIB-ID 1554185353 – JN ROW
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

La vuitena història. Dinou anys després…
Ser Harry Potter no ha sigut mai senzill, i continua sense ser-ho ara que és un empleat carregat de feina a la Conselleria d’Afers Màgics, marit i pare de tres fills en edat escolar.
Mentre el Harry ha de conviure amb un passat que es resisteix a quedar enrere, el seu fill petit, l’Albus, intenta alliberar-se del pes d’un llegat familiar que no ha volgut mai. Però de cop el passat i el present es conjuguen d’una manera sinistra, i pare i fill descobreixen una veritat desagradable: a vegades el mal sorgeix als llocs més inesperats.

Basada en una nova història original de J.K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne, Harry Potter i el llegat maleït és una nova obra de teatre de Jack Thorne. ÉS la vuitena història de Harry Potter i la primera que s’ha portat oficialment al teatre. Aquesta edició del text tal com es representa en escena posa a l’abast de lectors de tot el món la continuació del viatge de Harry Potter i els seus amics i família, immediatament després de l’estrena mundial de l’obra al West End de Londres el 30 de juliol de 2016.
L’obra de teatre Harry Potter i el llegat maleït és una producció de Sonia Friedman Productions, Colin Callender i Harry Potter Theatrical Productions.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s