Vida extra

1554217524

Un llibre de Gina Tost i Oriol Boira
Columna Edicions, 2015 – 169 pàg.
BIB-ID 1554217524 – 681.31.06 TOS
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Hi ha qui salva princeses entre tortugues i qui fa trencaclosques infinits amb peces de colors. Hi ha qui agrupa caramels al mòbil i d’altres que creen mons virtuals amb cubs. Juguem per sentir el plaer de la gratificació, de l’evasió, de l’autosuperació, per experimentar tant o més del que podem imaginar i per marcar-nos reptes i assolir nous objectius.
Els videojocs formen part de la nostra vida quotidiana, han traspassat la frontera de l’entreteniment i ja formen part de la nostra cultura i les relacions interpersonals. Aquest llibre analitza els conceptes que hi ha rere aquesta activitat a la qual tanta gent entrega voluntàriament temps i esforços i que ha sabut trobar l’equilibri entre la diversió, d’una banda, i la comunicació de continguts, de l’altra.
La periodista especialitzada en tecnologia Gina Tost i el creador de videojocs Oriol Boira uneixen els seus anys d’experiència per mostrar els videojocs d’una manera molt més propera a les persones, perquè en descobrim els secrets, en vegem els beneficis i també, qui vulgui anar més enllà, pugui pensar i crear propostes que responguin als seus propis interessos.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s