Entendre el món

1554217418

Un llibre de Carles Capdevila
Arcadia Editorial, 2015 – 182 pàg.
BIB-ID 1554217418 – B 92 CAP
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Carles Capdevila emprèn un viatge amb onze guies excepcionals per entendre el món, ara que les crisis econòmica, moral i política fan créixer els moviments socials, desperten consciències i ens obliguen a fer-nos totes les preguntes incòmodes.
Les converses que recollim en aquest llibre tracten del paper de la filosofia, les creences i les religions, l’educació, l’impacte del catacrac econòmic, les desigualtats i la pobresa, el potencial de les dones en un nou ordre social, el paper de l’esquerra, la necessitat d’una altra política i el futur d’Europa en el món global.
Hi trobareu pensament crític i descripcions plenes de certeses en un món carregat d’incertesa. Voluntat transformadora, compromís ètic i social. Esperança. I també pinzellades de sentit de l’humor, de la ironia que ens salva.

Amb la participació de: Zygmunt Bauman · John Gray · Ágnes Heller · Alain Touraine · Judith Butler · Saskia Sassen · Jeremy Rifkin · Seyla Benhabib · Richard Sennett · Tzvetan Todorov · George Steiner

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s