La maledicció dels Palmisano

Un llibre de Rafel Nadal
Columna Edicions, 2015 – 373 pàg.
BIB-ID 1554217548 – N NAD
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

En un poble del sud d’Itàlia, el destí de dues famílies queda lligat per sempre quan la Donata i la Francesca es conjuren contra la maledicció que persegueix els homes Palmisano. Les vinyes, les oliveres i l’excèntric jardí de flors blanques de la nonna Angela són l’escenari feliç de la infància de la Giovanna i en Vitantonio, que creixen aliens al secret de la família; fins que la proximitat de la Segona Guerra Mundial obliga els dos joves a prendre partit.

La maledicció dels Palmisano és una novel·la amb tots els colors, les olors i els gustos de la Pulla i la vall d’Itria. Una grandíssima història d’amor que captiva des de la primera pàgina. Una trama plena de sorpreses, que commou intensament els lectors quan els protagonistes s’enfronten definitivament al seu destí, la nit del 2 de desembre de 1943, durant el dramàtic bombardeig alemany sobre la ciutat de Bari.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s