L’últim adéu

Un llibre de Kate Morton
Traducció de Mireia Alegre Clanxet i Imma Estany i Morros
Editorial Rosa dels Vents, 2015 – 630 pàg.
BIB-ID 1554217517 – N MOR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Un nen desaparegut…
Juny, 1933. A Loeanneth, la mansió al camp de la família Edevane, tot està a punt per a la tan esperada festa del solstici d’estiu. L’Alice Edevane, una noieta de setze anys que fa les primeres passes com a escriptora, està molt il·lusionada, ha trobat el gir argumental perfecte per a la seva novel·la i a més s’ha enamorat perdudament del jardiner de la casa. Tanmateix, a mitjanit, quan els focs d’artifici il·luminin el cel, la família Edevane haurà patit una pèrdua tan gran que es veurà obligada a abandonar Loeanneth per sempre…
Una casa abandonada…
Al cap de setanta anys, després d’un cas especialment complicat, la Sadie Sparrow, investigadora de Scotland Yard, està de permís laboral forçós i busca refugi a la casa del seu avi a Cornualles, però aviat s’adona que estar sense fer res no és fàcil. Un dia surt a córrer i per casualitat arriba a una vella casa abandonada envoltada de vegetació i de boscos espessos, i topa amb la història d’un nen desaparegut sense deixar rastre…
Un misteri per resoldre.
Mentrestant, a l’àtic d’una casa elegant de Hampstead, la formidable Alice Edevane, ja gran, fa una vida tan curosament planificada com les novel·les policíaques que escriu. Fins que una jove detectiu comença a fer preguntes sobre el passat familiar en un intent de desenterrar l’intrincat embull de secrets dels quals l’Alice ha mirat de fugir tota la vida…

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s