El Petit Príncep

Un film de Mark Osborne
França, 2015 – 102 min.
BIB-ID 1554184831 – I DVD 791.4 OSB
Qualificació d’edats: per a tots els públics
Més informació a la pàgina web del film (enllaç)

Una de les històries més entranyables del nostre temps. De la mà de Mark Osborne, el director nominat a l’Oscar per Kung Fu Panda, arriba la primera adaptació animada d’El Petit Príncep, l’obra mestra d’Antoine de Saint-Exupéry.

Una nena petita, a qui la seva exigent mare està preparant per a la vida adulta, coneix el seu nou veí, un aviador excèntric i amb molt bon cor que li ensenya un món extraordinari on tot és possible. Un món que ell mateix va conèixer fa molt de temps gràcies a un nen molt peculiar. És aquí on comença el viatge màgic i emocional de la nena a l’univers del Petit Príncep, que la portarà a trobar-se amb la seva infància, i a acabar entenent que el més important són les relacions humanes, i que s’ha de mirar amb el cor perquè el més essencial és invisible als ulls.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s