El Petit Príncep

Un film de Mark Osborne
França, 2015 – 102 min.
BIB-ID 1554184831 – I DVD 791.4 OSB
Qualificació d’edats: per a tots els públics
Més informació a la pàgina web del film (enllaç)

Una de les històries més entranyables del nostre temps. De la mà de Mark Osborne, el director nominat a l’Oscar per Kung Fu Panda, arriba la primera adaptació animada d’El Petit Príncep, l’obra mestra d’Antoine de Saint-Exupéry.

Una nena petita, a qui la seva exigent mare està preparant per a la vida adulta, coneix el seu nou veí, un aviador excèntric i amb molt bon cor que li ensenya un món extraordinari on tot és possible. Un món que ell mateix va conèixer fa molt de temps gràcies a un nen molt peculiar. És aquí on comença el viatge màgic i emocional de la nena a l’univers del Petit Príncep, que la portarà a trobar-se amb la seva infància, i a acabar entenent que el més important són les relacions humanes, i que s’ha de mirar amb el cor perquè el més essencial és invisible als ulls.

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s