La filla del Nord

Un llibre de M. Dolors Millat
Proa Editorial, 2016 – 381 pàg.
BIB-ID 1554183850 – CL N MIL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

La Berthe deixa Nova York i la llibreria on treballava i busca el seu lloc al Canadà de la infantesa, primer a Mont-real i després a la reserva índia d’Uashat, on es retroba amb Maikaniss, el seu amic de quan eren petits, ara convertit en un activista dels drets dels indígenes. El periple geogràfic de la Berthe serà també una recerca personal amb moltes trampes i grans satisfaccions. Com és la vida dels indis innus en uns boscos que perden terreny cada dia davant de grans projectes industrials? Què tenen en comú els caçadors nòmades de la regió boreal amb els habitants de Nova York, del Pallars o de Barcelona?

La filla del Nord és una història de coratge, d’amors i desamors, d’amistats i traïcions, de família i desarrelament. L’escriptora M. Dolors Millat, que ha viscut en els mateixos paisatges que la protagonista, ha trobat la manera de servir-la al lector amb tota la força amb què va ser concebuda.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s