El llibre de La Marató 2016

Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, 2016 – 180 pàg.
BIB-ID 1554183814 – N LLI
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques
Canaris xerraires i esportistes d’elit tossuts, aquarel·les fantasioses, monjos de clausura melòmans, delicats traços a llapis i nens de vitalitat imparable…
Relats i dibuixos amb sorpreses, pinzellades d’humor i gotes de tendresa que et faran gaudir d’una lectura inoblidable de la mà d’autors de tant renom com Jordi Basté, Pilarín Bayés, Ignasi Blanch, Jordi Calvís, Toni Cruanyes, Albert Espinosa, Isidre Esteve, Gemma Lienas, Oriol Malet, Joan Mateu, Elisa Munsó, Maria-Antònia Oliver, Marc Pallarès, Sergi Pérez, Ignasi Riera i Gassiot, Joana Santamans, Màrius Serra i Blanca de la Torre.

Un any més, El llibre de la Marató se suma al gran projecte solidari que és La Marató de TV3 – impulsat per la Fundació La Marató i TV3 – amb un recull de relats i il·lustracions de destacats escriptors i artistes del nostre país, que, de manera desinteressada, han cedit les seves obres per a la causa.
Enguany, coincidint amb els 25 anys de La Marató, celebrem l’ocasió amb un volum amb il·lustracions a tot color i els records dels presentadors de les diferents edicions de La Marató de TV3. Així, trobem noms tan destacats com: Antoni Bassas, Ana Boadas, Neus Bonet, Fina Brunet, Miquel Calçada, Sílvia Cóppulo, Xavi Coral, Toni Cruanyes, Josep Cuní, Òscar Dalmau, Núria Ferré, Helena Garcia Melero, Xavier Graset, Lídia Heredia, Mari Pau Huguet, Agnès Marquès, Quim Masferrer, Ariadna Oltra, Albert Om, Ramon Pellicer, Espartac Peran, Josep Puigbó, Elisenda Roca, Raquel Sans, Tània Sàrrias, Màrius Serra, Núria Solé i Mònica Terribas.

La Marató de TV3 diu molt de tu. La compra d’aquest llibre ajuda a recaptar fons per investigar i tractar els ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s