Converses amb la Violant

Un llibre d’Eva González Colomer
Cristina Ribot, 2016 – 166 pàg.
BIB-ID 1554183779 – N GON
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Nota de l’autora
Per fi us puc presentar el tercer llibre de la trilogia Un viatge a l’Harmonia. Realment la vida de l’Anna ha estat un periple amb nombrosos obstacles, des dels seus quaranta i pocs anys fins als seus vuitanta i escaig. Al llarg d’aquestes pàgines l’hem vist créixer, patir, plorar, però també hem testimoniat com ha anat resolent els seus problemes, ja sigui des de la fúria, la desolació o la calma absoluta. De la dona esmaperduda i amb les emocions a flor de pell i incontrolables fins a la dona serena que no té por, que es mira la vida amb un somriure i que obre els braços cap a un futur en una completa pau.
En el primer llibre, Uluru, vam veure una Anna completament perduda que va decidir marxar cap a Austràlia per retrobar la calma i entendre’s a si mateixa. En el segon llibre, Refugi, se’ns presenta una successió de problemes que la protagonista va resolent malgrat tot, adquirint una saviesa que s’ha anat guanyant a pols.
Finalment, el tercer llibre, Converses amb la Violant, presenta el relat d’una Anna que s’ha convertit en una mestra, que parla amb la seva néta Violant i l’ajuda a afrontar la vida, des de la calma i el coneixement. L’Anna ja ha après i mira que la seva néta no s’estrelli en les seves primeres pases com a adulta. Al mateix temps, l’Anna és uan dona sàvia que ens ofereix una lliçó de senzillesa i independència al prendre les decisions que la van acompanyant al llarg dels darrers anys de la seva vida.

Eva González Colomer (Sant Feliu de Guíxols, 1952) és una terapeuta especialitzada en medicina tradicional xinesa, naturopatia i psicologia. Escriu relats des de la infantesa. És autora de Neu al sol (Curbet, 2006), i d’Uluru (2010) i Refugi (2015), la primera i segona entregues de la trilogia Un viatge a l’Harmonia. Ara tanca la trilogia amb Converses amb la Violant (2016).
Les seves obres narren viatges reals de l’autora al costat de vivències inventades, explicats a través d’una psicologia aplicada a fi d’ajudar els lectors a prioritzar les coses de la vida i prendre decisions importants. L’Eva ha viatjat pels cinc continents: el Brasil, Egipte, l’Índia, Argentina… és però Austràlia i els seus paratges naturals el que realment l’ha marcada.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s