Bon Nadal!

Un conte escrit i dibuixat per Scaramuix
A partir d’una idea original de Pep Cabanas i Roser Romaní
Edicions Casablanca, 2010 – 24 pàg.
BIB-ID 1554183094 – I2 SCA
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Ja som a Nadal! A Mas Casablanca tothom va atrafegat preparant les festes. S’ha de guarnir la casa, muntar el pessebre, posar les llums de l’arbre, preparar el dinar per a tota la família, etc. Enmig de tot aquest enrenou, en Fermí i la Valentina fan una troballa que convertirà en inoblidable aquest Nadal: un ou de sargantana!
Descobrirem quin és l’origen d’en Tano, la sargantana eixelebrada protagonista del conte del mes de maig i farem cagar el tió amb la família de Mas Casablanca. Trobarem una relació de les festes del mes de desembre i farem un repàs de les tradicions nadalenques, tant de les nostres com les importades d’altres llocs.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s