Tírvia i la Coma de Burg

Un llibre de Xavier Sudrià i Andreu
Edicions Salòria, 2016 – 509 pàg.
BIB-ID 1554183058 – CL 946.71PaS SUD
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Aquest llibre, fruit d’un llarg i minuciós treball de recerca documental i bibliogràfica i de reconeixement físic sistemàtic realitzat per l’autor en els darrers anys, estudia les entitats dels municipis de Farrera (Burg, Farrera, Alendo, Glorieta, Montesclado i Mallolís) i Tírvia (Tírvia, la Bana i Terveu). Cada poble és tractat monogràficament amb l’anàlisi de la seva història i la descripció dels seus elements. L’autor ha comptat amb la col·laboració dels padrins i padrines per recordar la memòria històrica, aprendre de les vivències de la vida tradicional i recollir els nombrosos noms de lloc del territori.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s