Pirineus : 50 indrets que no et pots perdre

Textos de Marta Viladot
Fotografies de Daniel Calleja
Cossetània Edicions, 2016 – 119 pàg.
BIB-ID 1554182905 – CL 796.5 VIL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Una muntanya màgica i un estany amagat. Un pont penjant i un volcà extingit. Gaudir d’una habitació amb vistes a la glacera del Mont Perdut o passar la nit de Sant Joan esperant el ball d’una princesa a la Bassa de la Mora. Els Pirineus ens ofereixen tot això i molt més. En aquesta guia hi trobareu 50 excursions per a tots els nivells, des de les passejades tranquil·les per alguns dels boscos més bells d’Europa fins a les ascensions als gegants de la serralada.
Si en l’anterior llibre Els Pirineus de cap a cap (GR 11) els autors feien la travessa integral de mar a mar, ara del que es tracta és de visitar 50 indrets seleccionats des del País Basc fins a Catalunya: fagedes i gorges, cascades i circs, i refugis que ens regalaran vetllades inoblidables sota les estrelles. 50 excursions per emportar-nos a casa el millor dels Pirineus.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s