Economia en colors

Un llibre de Xavier Sala i Martín
Rosa dels Vents, 2016 – 292 pàg.
BIB-ID 1554219207 – 330 SAL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

A Economia en colors, Sala i Martín explica els secrets dels economistes, els trucs que es fan a la borsa i les estratègies de les empreses. També es pregunta què vol dir ser ric, com sorgeix una idea, què vol dir «innovar», en què consisteix el capital humà, quina ha estat la història dels diners i moltes coses més, tot per acostar l’economia al carrer.
Després de l’èxit del programa de televisió Economia en colors, Sala i Martín ha volgut ampliar en aquest llibre el contingut de cada capítol amb més informació, més detallada i amb una anàlisi més profunda. Cada capítol comença amb una història que planteja un enigma econòmic, segueix una excursió per un dels vuit camps de l’economia, que ens permet anar descobrint conceptes i anècdotes curioses, i acaba amb una conclusió que intenta resoldre l’enigma inicial.

Perquè l’economia, com les americanes de Xavier Sala i Martín, és plena de colors.
Divertida, pròxima, entenedora, diferent… Així és l’economia quan en parla un comunicador carismàtic, algú que fa que l’economia deixi de ser gris plom i s’ompli de colors.
Xavier Sala i Martín demostra que l’economia enganxa, qu eno és llunyana i abstracta, i que és present en la nostra vida quotidiana. De la manera més desenfadada, divertida i fresca, ofereix en cada capítol una explicació magistral per posar l’economia a l’abast de tothom, aplicar-la a les situacions quotidianes i, en definitiva, per mostrar-la com mai s’havia vist: en colors.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s