After (I)

Un llibre d’Anna Todd
Traducció d’Esther Roig
Columna Edicions, 2016 – 574 pàg.
BIB-ID 1554219160 – JN TOD
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Tessa Young és una estudiant universitària amb una vida senzilla, qualificacions escolars excel·lents, una mare que ho ha donat tot perquè pugui anar a la Universitat i un xicot dolç i perfecte amb qui planeja casar-se algun dia. El primer dia d’Universitat coneix a la Beth, la seva companya d’habitació, una noia completament diferent d’ella, amb tatuatges, minifaldilles ajustades i disposada a apuntar-se a totes les festes del campus. Encara que la Tessa no està disposada a alterar les seves rutines i el seu rendiment, es deixa convèncer perquè l’acompanyi a una festa. Allà coneixerà en Hardin, el “noi dolent” per excel·lència, tatuatges i mala vida… Aquest noi la treurà de polleguera constantment però també li despertarà sensacions que el seu xicot mai no li ha despertat. Ell canviarà tots els seus plans… i la seva visió de l’amor i el sexe.

La Tessa Young s’enfronta al seu primer any a la Universitat. Acostumada a una vida estable i ordenada, el seu món trontolla quan coneix en Hardin, un noi tan atractiu com mal educat, inquietant, ple de tatuatges i, aparentment, de mala vida. Des del primer moment s’odien. Pertanyen a dos mons oposats, però ben aviat es faran més que amics i res no tornarà a ser igual. En Hardin i la Tessa s’hauran d’enfrontar a moltes proves per estar junts. La innocència, el despertar a la vida, el descobriment del sexe… les empremtes d’un amor tan poderós com la força del destí.
Amb més de 1.000 milions d’impactes, After s’ha convertit en el fenomen més gran de la història de la plataforma Wattpad. Ara arriba finalment el llibre – que aviat es convertirà en pel·lícula -, enriquit i amb contingut nou.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s