After (III)

Un llibre d’Anna Todd
Traducció d’Esther Roig
Columna Edicions, 2015 – 815 pàg.
BIB-ID 1554219153 – JN TOD
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Ànimes perdudes
La Tessa i en Hardin. En Hardin i la Tessa. Es busquen i s’allunyen. Es necessiten i s’odien per moments… Just quan la Tessa pren la decisió més important de la seva vida, tot canvia. Els secrets que surten a la llum sobre la seva família i també sobre en Hardin posen en dubte la seva relació i el seu futur plegats. La vida de la Tessa es comença a desmuntar, res no és com ella es pensava. Mai no havia sentit res d’igual per ningú, però ara es qüestiona si tot això val la pena. L’amor era prou per mantenir-se units, però ja no és tan evident el que dicten els seus cors…

Amb més de 1.000 milions d’impactes, After s’ha convertit en el fenomen més gran de la història de la plataforma Wattpad. Ara arriba finalment el llibre, enriquit i amb contingut nou, que aviat es convertirà en pel·lícula de la mà de Paramount Pictures.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s