Vegana i catalana

Un llibre de Marta Castells
Viena Edicions, 2016 – 206 pàg.
BIB-ID 1554218996 – 641.5 CAS
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

La cuina de tota la vida de la manera més saludable. Per a tu i per als animals.
En la memòria gustativa de la nostra infantesa hi ha el record dels deliciosos canelons gratinats dels dies de festa, de les incomparables croquetes de carn d’olla que preparava l’àvia i de les postres de crema cremada o mel i mató. Però ara que hem triat dur una alimentació vegetariana (sense carn ni peix) o vegana (sense cap ingredient d’origen animal), ¿haurem de deixar enrere per sempre més aquests plats deliciosos?
La bona notícia és que la cuina vegana no és insípida ni monòtona, i que, amb algunes idees i petites modificacions en els ingredients, ens pot transportar igualment a les aromes i els sabors que enyorem. Marta Castells, professora de cuina natural i saludable, ha revisat el receptari tradicional català per adaptar-lo, d’una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana, de manera que aquestes receptes ens remetin, per la vista i pel gust, a la cuina de l’àvia.
Perquè no volem renunciar a les nostres conviccions, però tampoc no estem disposats a haver-nos de resignar a recordar amb nostàlgia la cuina de la nostra infantesa, la dels dies de festa, la de sempre.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s