De bon rotllo!

Coordinació d’Annabel Encontra i Alexandra Cuadrat
Pròleg de Juan Cal
Edicions Apostroph, 2016 – 222 pàg.
BIB-ID 1554218968 – 32(467.12) DEB
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Anècdotes de polítics lleidatans
A qui li va fer de padrí el president Tarradellas? Quin polític va anar a aprendre a esporgar l’endemà de deixar la política institucional? Quin alcalde va fer una innocentada als seus veïns? Teniu curiositat per saber com era el despatx de Fèlix Millet? Qui va fer d’espia per a un partit polític basc? Qui va redactar una carta pel diari per compte d’unes ballarines d’striptease? Quin polític va anar disfressat de Grouxo Marx en una representació teatral al Senat? A quina diputada li va fer una dedicatòria deliciosa Semprún? Qui va coincidir al lavabo amb Bill Clinton? Per què al Parlament hi ha finestres que és recomanable no obrir?
Tot això, i molt més, ho descobrireu a De bon rotllo!, un llibre en el qual trenta dels polítics més coneguts de Lleida ens expliquen aquelles coses que mai surten als diaris, una mica tafaneres, divertides, tendres, xocants i, fins i tot, estranyes, però sempre De bon rotllo!

Amb pròleg de Juan Cal i coordinació i edició d’Annabel Encontra i Alexandra Cuadrat

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s