L’acomiadament col·lectiu en les administracions i els ens públics

Un llibre d’Alberto Palomar Olmeda
Diputació de Barcelona, 2013 – 109 pàg.
BIB-ID 1554180277 – 331.1(46) PAL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Aquest treball té com a objecte analitzar, des d’una perspectiva conceptual i pràctica, l’intent d’aplicar a l’àmbit de les administracions públiques una política de redimensionament de plantilles i de reducció dels costos de personal per la via dels acomiadaments col·lectius. Es tracta d’una institució amb poc arrelament a l’àmbit públic i, per tant, l’anàlisi de les causes i de la viabilitat de les fórmules proposades constitueix una exigència prèvia per poder, finalment, evaluar-ne l’operativitat.

El CEMICAL, constituït per la Diputació de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya i la Federació de Serveis Públics de CCOO, té dos objectius: promoure el progrés entre els representants dels ens locals i el personal al seu servei, i afavorir la resolució dels conflictes laborals.
Amb la col·lecció Estudis de Relacions Laborals, el consorci es proposa facilitar el diàleg social, mitjançant la reflexió i el debat, i abordar qüestions objecte de discussió a les meses de negociació.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s