Vacances de la Biblioteca Pública (1-15 setembre)

Ens prenem un respir amb el final de la temporada d’estiu! La Biblioteca Pública de Sort romandrà tancada de l’1 al 15 de setembre, tot pregant-vos que ens disculpeu les molèsties que aquesta circumstància us pugui ocasionar.

Retorn de préstecs

Els préstecs de llibres, vídeos i revistes vençuts en aquest període han quedat automàticament prorrogats fins al 20 de setembre, excepte si es tracta de préstecs interbibliotecaris; no obstant, poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu-e info@bibliosort.cat si detecteu algun error.

En qualsevol cas, els podeu retornar a les oficines de l’Ajuntament de Sort, obertes de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, oberta de dilluns a diumenge de 9 del matí a 3 del migdia i divendres i dissabte de 4 a 7 de la tarda.

Servei de telecentre

Recordeu que podeu gaudir del servei de telecentre i connexió a Internet al Telecentre del Pallars Sobirà en horari de matins de dilluns a divendres de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà en els horaris abans esmentats.

Biblioteques de guàrdia

eBiblioEl Bibliobús Pere Quart té previst recòrrer el seu itinerari habitual pel Pallars Sobirà la setmana del 12 de setembre (informació || horaris). Les biblioteques públiques més properes són a Esterri d’Àneu (info), Pobla de Segur (info) i Tremp (info); en totes elles i al Bibliobús podreu operar amb el nostre carnet, pertanyent al Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

A més, recordeu també que amb aquest carnet disposeu d’accès al servei gratuït de préstec de llibres electrònics eBiblio Catalunya, disponible per dispositius mòbils iOS i Android, i també via navegador web i en descàrrega a ordinadors PC i Mac; si teniu dubtes o problemes amb la configuració només ens ho heu de consultar.

+info www.bibliosort.cat

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s