El drac de gel

Un llibre de George R.R. Martin
Il·lustracions de Luis Royo
Traducció d’Emma Piqué
Edicions Bromera, 2016 – 118 pàg.
BIB-ID 1554218156 – I3 MAR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Adara és una nena solitària que va néixer durant la pitjor gelada que es recorda. Des d’aleshores, el fred és una constant en la seva vida. És fàcil veure-la passejant tota sola pels camps gelats, o construint castells de gel.
Adara espera impacient la visita del drac de gel, i no pot entendre per què tothom al poble li té por. Quan està amb ell, Adara s’oblida de les amenaces procedents del nord, de la guerra i dels temibles dracs de foc.

George R.R. Martin (Bayonne, Nova Jersey, 1948) és escriptor de novel·les de fantasia i ciència ficció. Ha compatibilitzat la producció narrativa amb l’escriptura de guions per a cinema i televisió. Les seves obres més conegudes són les de la saga Cançó de gel i foc, que han estat adaptades per a la televisió amb la famosa sèrie Joc de trons. El drac de gel és el primer títol de l’autor que es publica a Bromera.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s