Jardí a l’obaga

Un llibre de Blanca Busquets
Proa Edicions, 2016 – 252 pàg.
BIB-ID 1554218651 – N BUS
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Els Torralba són una família barcelonina que als anys trenta es fan una casa amb jardí al poble de la Carena. L’Aniol, el seu masover, ens explica la història d’aquesta família i de la seva, des d’aquells anys fins avui. Les relacions entre una família amb diners i una altra d’humils masovers no sempre serà fàcil. I encara menys si hi ha hagut entre les dues famílies una història d’amor secreta i truncad abruptament. L’adaptació als nous temps i la voluntat de tirar endavant no aconseguiran guarir certes ferides, ni dissimular uns indicis inquietants, ni tampoc frenar la imaginació del lector. La possibilitat d’uns fets terribles contrastarà amb l’estampa idíl·lica de la Carena, el jardí ombrívol, els jocs dels infants i el perfum seductor de la mestressa.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s