Missió secreta al Museu d’Art

Un llibre d’Amèlia Mora Sanromà
Il·lustracions de Pep Brocal
Editorial Cruïlla, 2015 – 107 pàg.
BIB-ID 1554218460 – I3 MOR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Quin ésser podria ser el millor agent secret del món? Quin ésser no fa soroll quan camina, pot mirar sense ser vist i arribar als llocs més inesperats? Us presentem la Samanta F., algú molt i molt especial!

El Gener Tactes, un agent secret que fa temps que no aconsegueix resoldre ni un cas, coneix la Samanta F., Sam per als amics, una fantasma esbojarrada que l’ajudarà a resoldre l’últim cas que li han encarregat: aconseguir que el Timadov Tanell, un milionari aficionat a robar obres d’art, no robi cap peça del Museu d’Art.

Amèlia Mora Sanromà (Barcelona, 1980) sabia, des que era ben petita, que volia ser escriptora. Llicenciada en comunicació audiovisual, ha treballat per a diverses productores. Actualment compagina les seves dues grans passions: l’escriptura de guions per al cine i la televisió, i la de novel·les infantils i juvenils. A l’Editorial Cruïlla ha publicat, també, Missió secreta a l’hotel de luxe, una altra aventura de la Sam i el Gener.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s