El noi de la casa de la muntanya

Un llibre de John Boyne
Traducció de Jordi Cussà
Editorial Empúries, 2016 – 249 pàg.
BIB-ID 1554218828 – N BOY
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Quan el Pierrot es queda sense pares, es veu obligat a deixar la seva casa de París per anar a un orfenat a Orleans. Poc temps després comença una nova vida amb la tieta Beatrix, que fa de minyona a la casa d’una gent acomodada, enmig dels Alps bavaresos, a la frontera entre Àustria i Alemanya.
Però no és una època normal. Corre l’any 1935 i la Segona Guerra Mundial està a punt d’esclatar. I aquella tampoc no és una casa normal, és el famós Berghof, residència de descans d’Adolf Hitler. Ràpidament, el Pierrot serà acollit i tutelat pel senyor de la casa, que el llançarà a un món nou cada cop més perillós: un món ple de terror, secrets i traïcions, del qual no resulta fàcil escapar…

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s