Educar millor

Un llibre de Carles Capdevila
Arcàdia Editorial, 2016 – 188 pàg.
BIB-ID 1554218699 – 37.01 CAP
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Carles Capdevila creu que educar és apassionant i que també ho és parlar-ne, des de l’experiència i la reflexió. L’humor i la responsabilitat no són incompatibles en aquest terreny, i tot allò que pugui fomentar confiança i alegria entre tots els agents implicats contribueix a crear un teixit de complicitats imprescindible en la tasca d’educar.
Les onze converses que recollim en aquest llibre són una invitació al debat: professionals de trajectòries diverses i visions ben diferents ens permeten conèixer no solament els camins que han consolidat les seves vocacions, sinó també l’ambició de fer bé les coses cada dia, a l’escola, al carrer i a casa.
Si hi ha una cosa que es proposa aquest llibre és acompanyar les famílies i els mestres, i aprendre junts a educar amb convicció i optimisme.

Onze converses per acompanyar famílies i mestres
Amb Carme Thió · Jaume Cela · Maria Jesús Comellas · Jaume Funes · Eva Bach · Gregorio Luri · Mariano Fernández Enguita · Joan Manuel del Pozo · Roser Salavert · José Antonio Marina · Francesco Tonucci

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s