Frau al descobert

Un llibre de Mary Higgins Clark
Traducció d’Esther Roig
Edicions 62, 2016 – 334 pàg.
BIB-ID 1554218569 – N CLA
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

La Lane Harmon és mare d’una nena de cinc anys i l’única ajudant d’una decoradora d’interiors. La seva rutina consisteix a visitar les cases dels veïns adinerats. Un bon dia li encarreguen la redecoració d’una casa que pertany a la dona d’un financer, Parker Bennett, desaparegut misteriosament fa dos anys, justament quan s’acabava de revelar que faltaven uns milions del seu compte.
Sobre el financer recauen greus sospites de frau i estafa. Tant el govern federal com els seus clients volen rastrejar els diners i esbrinar si és viu o mort. La seva dona i el seu fill, però, estan convençuts de la seva innocència. I ells sí que estan disposats a tot per tal de descobrir la veritat. A mesura que la Lane s’apropa a la família i se sent atreta pel fill, s’adona que aquesta vegada no es tracta d’una feina més.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s