La remor del cargol de mar

Un llibre de Sarah Lark
Traducció d’Emma García Carbassa
Ediciones B, 2016 – 872 pàg.
BIB-ID 1554218316 – N LAR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

L’aclamada autora d’Al país del núvol blanc torna amb la seva millor saga familiar ambientada a Nova Zelanda. Una epopeia literària tan emotiva com fascinant, per l’escriptora que ja ha seduït més de vuit milions de lectors a tot el món.

Planes de Canterbury, 1853. Rat Station ha vist créixer una nova generació: la Cat i l’Ida estan orgulloses de les seves meravelloses filles, la Carol i la Linda. Però els veïns no poden evitar sentir enveja davant d’una família tan ben avinguda. Tot d’una, com si fos un terrible cop del destí, la granja corre perill i posa en risc el futur dels seus habitants.
Des de la plaça del poblat arriben crits i el so d’un cargol de mar. És una senyal d’atac… Aquesta vegada la bellesa de Nova Zelanda haurà de bregar amb un capítol dramàtic en la història dels maoris.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s