La vacuna contra la por

Un llibre de Montse Domènech
Rosa dels Vents, 2016 – 127 pàg.
BIB-ID 1554218538 – 649 DOM
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Malgrat el trastorn que causen tant en els nens com en les famílies, les pors infantils són sentiments naturals inevitables que contribueixen a formar la ment humana, ja que ajuden a fer que els joves desenvolupin la imaginació, aprenguin a afrontar els problemes i a protegir-se dels perills.
Per als pares, les pors poden convertir-se en un veritable problema. Ja sigui perquè no saben com solucionar-les, o bé perquè interfereixen en la convivència familiar, aquest tema sol fer que els pares busquin amb més freqüència el consell d’un professional.
Aquest llibre ofereix un mètode indispensable, pràctic i senzill per tal que els pares comprenguin les pors dels seus fills i els ajudin a superar-les. Ofereix la solució per als temors més comuns que Montse Domènech ha tractat al llarg de la seva trajectòria professional: terrors nocturns, malsons, somnabulisme, por de l’escola, de nedar, de la separació dels pares, dels lladres o del metge, entre altres.
A més d’explorar aquests estats emocionals tan complicats, La vacuna contra la por ens proposa jocs i contes per llegir als nens abans d’anar a dormir, de manera que aquesta guia esdevé una «vacuna» imaginària per allunyar les pors per sempre i retornar-los el somriure.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s