Vacances Nadal de la Biblioteca Pública

nadal-biblioteca-mailchimpBenvolguts, benvolgudes,

Us informem que amb motiu de les vacances escolars i durant el període nadalenc la Biblioteca Pública de Sort romandrà tancada per vacances del 18 de desembre al 5 de gener, ambdós inclosos (no hi ha préstecs programats per aquestes dates, no obstant si així ho desitgeu els podeu tornar a les oficines de l’Ajuntament o a l’Oficina Comarcal de Turisme).

A més, per cortesia del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, durant aquesta setmana podeu recollir a la Biblioteca la Carta als Reis @ les biblioteques públiques 2017, enguany il·lustrada per Marta Altés. La diferència d’aquesta carta amb les altres que es troben al mercat és que conté un espai reservat als llibres que els nens poden demanar als Reis.

Aprofitem l’avinentesa per agrair-vos que ens hàgiu fet costat un any més. Us desitgem unes Bones Festes i que la Tronca, el Pare Noel i els Reis Mags us portin molts llibres, música i cinema!

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s