Recull del XXIV Premi Literari Intercomarcal Anton Navarro

Impremta Tarragona, 2016 – 90 pàgs.
BIB-ID 1554177118 – CL I3 PRE
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

La XXIV edició del Concurs Literari Intercomarcal Anton Navarro ha reforçat, novament, els lligams escolars i literaris entre les tres comarques pirinenques que hi participem: l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, gràcies a les històries que han teixit els nostres infants i joves. El recull que teniu a les mans inclou els treballs guanyadors, finalistes i seleccionats del certamen, organitzat pels consells comarcals de les tres comarques i pels serveis de català respectius, pertanyents al Consorci per a la Normalització Lingüística.
Els membres del jurat d’aquesta edició, integrat per la senyora Rosa Ros, el senyor Josep M. Serrano i la senyora Assumpta Gelats, van escollir com a guanyadors els millors textos – entre gairebé 200 -, aquells que els van transmetre vivències, pensaments i sentiments. Els agraïm la seva col·laboració, intensa i desinteressada.
També hem de reconèixer la confiança que dipositen en el Concurs, any rere any, els centres educatius participants, 20 en aquesta edició. Sense la feina del professorat hagués sigut del tot impossible arribar a aquesta 24a convocatòria.
Animem els autors novells a continuar expressant-se a través de l’escriptura i en llengua catalana, a relatar les coses que senten, coneixen i descobreixen, i a utilitzar trets lingüístics de la nostra parla ribagorçanopallaresa, patrimoni de tots.
Tot l’engranatge del Concurs té com a objectiu final que escriviu i gaudiu llegint.
Pròleg · Serveis de Català del Pallars Jussà, del Pallars Sobirà i de l’Alta Ribagorça

Inclou, entre d’altres, els següents treballs:
* El viatge fantàstic de la Murga, de Max Gasia Tost, de l’Institut Hug Roger III de Sort

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s