Recull del XXV Premi Literari Intercomarcal Anton Navarro

Impremta Tarragona, 2016 – 83 pàgs.
BIB-ID 1554177127 – CL I3 PRE
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Ens sentim orgullosos d’haver creat i mantingut, durant 25 edicions, el Premi de narrativa infantil i juvenil Anton Navarro que té com a objectiu afavorir que creixi la literatura en català en unes zones tradicionalment germanes: les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Aquesta publicació aplega els treballs guanyadors, finalistes i seleccionats del certamen, organitzat pels consells comarcals de les tres comarques i pels serveis de català respectius, pertanyents al Consorci per a la Normalització Lingüística.
Agraïm la col·laboració desinteressada i indispensable dels membres del jurat d’aquesta edició, integrat per la senyora Neus Ballabriga, el senyor Ramon Freixa i la senyora Lola Abelló, que es van encarregar d’escollir els escrits guanyadors entre els gairebé 200 textos presentats a concurs.
Com sempre, mereix un esment especial la dedicació del professorat dels centres educatius per afavorir la participació de l’alumnat en el Premi. El seu acompanyament permet als autors novells un primer contacte amb l’escriptura creativa i amb els trets lingüístics de la nostra varietat geogràfica. Ajuda, també, a treballar l’expressió escrita i a fomentar la lectura.
Que la lectura i l’escriptura us acompanyin sempre.
Pròleg · Serveis de Català del Pallars Jussà, del Pallars Sobirà i de l’Alta Ribagorça

Inclou, entre d’altres, els següents treballs:
* Molles de pa, de Vicenç Zurriaga Garcia, de l’Institut Hug Roger III de Sort
* Tretze de juny, d’Aina Orteu Bosch, de l’Institut Hug Roger III de Sort

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s