El patrimoni sincer: el romànic de la Guingueta d’Àneu

Un llibre de Montserrat Bosch
Pòrtic de Ferran Rella
Pròleg de Montserrat Pagès
Consell Cultural de les Valls d’Àneu, 2017 – 72 pàgs.
BIB-ID 1554176704 – CL 7.033.4 BOS
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Patrimoni sincer. El romànic de la Guingueta d’Àneu beu de diverses fonts: evidentment de molts altres llibres escrits amb anterioritat per diversos autors, tant estudiosos de l’arquitectura medieval com d’aquells que s’han dedicat més puntualment a les Valls d’Àneu i al seu ric patrimoni cultural, social i de natura.
Bona part del contingut, però, és fruit d’un treball col·lectiu realitzat des de l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya, durant la realització dels Treballs Finals de carrera d’un grup de joves Arquitectes Tècnics que van fer els aixecaments gràfics i van estudiar bona part dels elements arquitectònics que aquí trobareu, amb una il·lusió i una dedicació encomiables. Immens agraïment a tots ells. Satisfà veure que la seua feina és útil a un territori tan conscient patrimonialment com el de les Valls d’Àneu.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s