Tot això ho faig perquè tinc molta por

Un llibre d’Empar Moliner
Proa Edicions, 2016 – 203 pàgs.
BIB-ID 1554218096 – N MOL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Premi Mercè Rodoreda 2015
Només algú amb l’instint narratiu, l’agilitat i l’humor d’Empar Moliner podia haver escrit un llibre com Tot això ho faig perquè tinc molta por, una joia literària que commou i diverteix el lector del principi al final. Les dificultats d’afrontar l’absurd, de viure sense por i d’estimar sense fer mal són tractades amb tanta lucidesa com sarcasme. Les dues mares de l’escola que fan running pel bosc, el presentador que vol lligar-se l’entrevistat, la por que un fill prengui mal, la parella que ja no riu, l’esnobisme gastronòmic i tantes neurosis quotidianes apareixen en aquest llibre brillant. Pocs escriptors retraten tan bé la nostra època com Empar Moliner.

Empar Moliner (Santa Eulàlia de Ronçana, 1966) es va donar a conèixer amb el recull de relats L’ensenyador de pisos que odiava els mims, al qual va seguir la novel·la Feli, l’esthéticienne (premi Josep Pla 2000). Posteriorment ha publicat els volums de relats T’estimo si he begut (premi Lletra d’Or 2005), No hi ha terceres persones, i els reculls d’articles Busco senyor per amistat i el que sorgeixi i Desitja guardar els canvis?. El 2012 va publicar la novel·la La col·laboradora, seguida de Contes infantils contra tot pronòstic. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació, de ràdio, televisió i premsa escrita.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s