Quaderns

Un llibre de Ramona Solé
Llibres del Delicte, 2016 – 246 pàgs.
BIB-ID 1554218088 – N SOL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Una escriptora amb agorafòbia desapareix de la casa on viu en un petit poble lleidatà. Els quaderns on les dues nenes de la casa del costat, per passar l’estona, anoten els moviments que observen en els veïns de la vila seran el punt de partida de la investigació per trobar-la.
Quan en Miquel, un mosso d’esquadra nascut al poble, s’assabenta que el cas pot destapar alguns secrets que afecten la seva família i que alimentaran les xafarderes que creuen saber-ho tot de tothom, s’involucra en la investigació. Però els comandaments l’hi impedeixen per la vinculació personal amb els fets i es genera una tensió que amenaça amb dificultar la feina policial.

Sota les mirades atentes dels veïns que comenten la investigació dels Mossos com una xafarderia més, la desaparició d’una escriptora condueix al descobriment de la doble cara d’un poble que viu amagant el que és i desitjant el que només pot ser en secret.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s