Nivell D llengua catalana

Un llibre de Núria Brugarolas, Carles Cortés, M. Jesús Francés i altres
Castellnou Edicions, 2011 – 544 pàgs.
BIB-ID 1554176380 – 804.99 BRU
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Aquest llibre s’adreça a totes aquelles persones que desitgen superar el Nivell D de la Junta Permanent de Català que expedeix la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, és a dir, un nivell de coneixements superiors de llengua catalana (orals i escrits).
Els autores i les autores han elaborat el llibre a partir de les programacions oficials que ha establert l’Escola d’Administració Pública. Es pretén que l’alumnat assoleixi una competència plena, un nivell avançat en el domini de la llengua, el qual, a més de l’aprofundiment de l’ús pràctic, inclou necessàriament l’estudi teòric de l’estructura i de l’ús lingüístic.
Per tal de facilitar als alumnes la preparació del certificat, hi han volgut aplegar un material teòric i pràctic complet i, al mateix temps, autosuficient, tant per a les persones que assisteixen a cursos com per a totes aquelles que es preparen pel seu compte. Pensant sobretot en aquestes darreres, han elaborat un solucionari, també disponible a la Biblioteca, de tots els exercicis i activitats del manual.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s