La crisi ecològica i el llenguatge artístic

Centre d’Art i Natura, 2017 – 8 tríptics
BIB-ID 1554176218 – CL 7:502 CRI
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

La crisi ecològica i el llenguatge artístic: Mirada local (des de l’Alt Pirineu català) a un problema global és el resultat de la Incubadora de reflexió i debat a Farrera en el marc del programa europeu Frontiers in Retreat, en què el Centre d’Art i Natura participa juntament amb altres centres de producció artística repartits en 7 estats d’Europa.
El 4t volum de la col·lecció La Llosera recull un conjunt de veus sobre la crisi ecològica des de variades perspectives: la sostenibilitat econòmica i social, les diverses cosmovisions al nostre món, els canvis recents al paisatge d’alta muntanya i a la gestió dels seus comunals, i sobre el llenguatge artístic utilitzat al voltant de la natura i l’ecologia en època moderna i contemporània.
Totes les reflexions van acompanyades d’imatges gràfiques, fruit de la darrera jornada de cocreació de síntesi de la incubadora, amb conceptes clau, idees força, contradiccions de la civilització occidental dominant i propostes visuals pel canvi d’actitud individual i paradigma col·lectiu, més necessari que mai.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s