El meu barri no són només cases!

Un llibre de Jennifer Moore-Mallinos i Gustavo Mazali
Edebé, 2013 – 32 pàg.
BIB-ID 1554218439 – I2 MOO
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Col·lecció Lliçons de vida
Al meu barri hi ha molta gent especial. Hi ha la senyora Maria, la cartera; el senyor Garcia, el director de l’escola i la senyora Sans, la dona que planta flors. Tots contribueixen perquè el meu barri sigui el millor indret. Però, i jo? Què puc fer pel meu barri?
Després de pensar-hi molt, vaig dissenyar un pla i…, saps què? Pot semblar un gest insignificant però… com diu la meva mare: «És la gent la que, a poc a poc, converteix el barri en un lloc especial perquè… De mica en mica s’omple la pica!»

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s