Malalties infeccioses

Il·lustracions d’Antònia Arrom
Columna Edicions, 2017 – 207 pàg.
BIB-ID 1554175156 – N MAL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Deu anys després del primer, El llibre de la Marató vol continuar donant suport al projecte solidari La Marató de TV3, impulsat per La Fundació La Marató i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
Víctor Amela, Marc Artigau i Queralt, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena García Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró, de manera desinteressada, han volgut participar-hi cedint els seus relats, les seves paraules, en aquest acte ambiciós de solidaritat i valors per una causa: les malalties infeccioses, com ara l’hepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi.
Gràcies a l’evolució en la investigació s’han aconseguit grans avenços en la medicina, però cal contribuir a la recaptació de fons per prevenir, tractar i curar aquest tipus de malalties, que, segons els experts, són un greu problema de salut pública i encara ho seran més.
Perquè la investigació pot canviar la història. Som-hi?

Amb la compra d’aquest llibre ajudaràs a recaptar fons per investigar les malalties infeccioses. La Marató diu molt de tu

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s